Google Re-direct Ophører i 2025 – Sådan Sikrer Du Din Webtrafik

5
(1)

Jeg har nogle vigtige nyheder, du skal være opmærksom på, hvis du har brugt Google Redirects på dine hjemmeside. Den 25. august 2025 ophører/ophørte Google re-direct servicen, goo.gl, helt. Det betyder irriterende nok, at alle dine eksisterende Google re-direct links vil stoppe med at fungere. Det kan være lidt af en udfordring, hvis du ikke er forberedt eller ved hvordan filan du finder dem!

Hvorfor er Google Redirects så vigtige? ➡️

Google redirects fungerer som vejskilte på nettet. De guider brugere og besøgende til det rigtige indhold, selv når URL-strukturen ændres. Dette er afgørende for at undgå 404-fejl og for at opretholde god SEO. Kort sagt, Google redirects sikrer, at både dine besøgende og søgemaskiner altid finder det rigtige indhold.

Hvad betyder ophøret af Google Redirects for dig? 📣

Når Googles service lukker, vil alle dine Google re-direct links ikke længere fungere. Dette kan føre til flere 404-fejl, tab af organisk trafik og en negativ indvirkning på din SEO. Det er derfor vigtigt at gennemgå og opdatere alle dine Google re-direct links, inden det er for sent.

Hvad kan du gøre for at forberede dig? 🚀

  1. Gennemgå dine Google Re-direct links: Identificer, hvor du har brugt Google re-directs, såsom på din hjemmeside, i nyhedsbreve og på sociale medier.
  2. Opdatér dine links: Erstat de gamle Google re-direct links med nye, stabile URL’er. Overvej at bruge en anden URL-shortener eller gå direkte til de fulde URL’er.
  3. Pas på din SEO: Sørg for, at de nye links er korrekt indstillet, så du ikke mister SEO-værdi og omsætning.

Selvom det kan være en omfattende opgave, er det nødvendigt for at sikre, at dine besøgende ikke møder døde links, og at din hjemmeside fortsat er synlig i søgemaskinerne. Hvis du har brug for hjælp eller seo rådgivning om Google re-directs, står jeg klar til at hjælpe dig!

SEO bureau adia logo sort - gennemsigtig
Gratis SEO analyse

I min gratis SEO analyse analyserer jeg dit website og giver konkrete metoder til hvordan du kan få mere trafik organisk og undgå at miste den trafik du har i dag.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.